tisdag 15 oktober 2013

Oktoberbröllop och kura skymning


Höstsol kom på dessa två brudpar GRATTIS(!brudkort kommer)
Från Skeviks Gård

Från Säby Säteri

Nu är det ett inbokat bröllop i år kvar så vitt jag vet.Har haft två till tre bröllop per helg sen i våras.Det går jättebra med logistiken då jag åker till fina Blå BlomHotell med jättetrevlig personal som jobbar där och tar hand om sina gäster och mig när jag kommer med helgens bröllopsblommor.Sen blir det en vända till tjusiga Säby Säteri och sen lika fina Skeviks Gård.
I år har jag hitta en ny samarbetspartner Soludden på Värmdö där de har mycket bröllop och hur läckert som helst, ett skärgårdställe så fiiiiiiiiiiiint med porlande dammar i nivåer  inomhus och härlig lyxig stenkänsla.En finsk arkitekt som ritat, så mycket naturtänk,kul med kontraster till alla herrgårdar.

Nu börjar julbeställningar komma och en julkurs är inbokad för SFV-skolans cirkelledare; Krans med julgrönt,rosor och tistlar ska det bli,,,,,,,,,,,,,,,, Hjälp vill inte dit ännu hänger kvar fortfarande i denna sommarkänsla se nedan!!! Från mitt sovrum.
Höga fönster

 Högsommar
Hög standard

 Hösten är hur mysig som hels nu,med de mättade rost;vinröda varma jordnära färgerna.
En solig brunchkryssning var maken och jag på i helgen med släkt och vänner.
En god vän kom med en påse fylld med böcker,goda drycker,tvål bara för att tacka mig för en liten grej och kanske pigga upp!Hon är go hon!
Så snart finns det tid för den supersköna känslan att kura skymning med den där boken och goda råsaftjucier av äpple,morot,lime,kanel o ingefära.  SLUUUURPPPP!!!  Man blir liksom hög.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar